Despre mine

Bine ati venit pe blog-ul meu in limba romana!15000270_331726330533913_2882619918926925545_o

Sunt Alina Dohotaru, psiholog si psihoterapeut de origine romana,  formata si stabilita la Roma. Sunt inscrisa la Albul Psihologilor din regiunea Lazio – poti vedea profilul meu apasand aici.

M-am nascut si am crescut in Romania, unde am stat pana in anul 2001, dupa care m-am stabilit la Roma.

Am studiat psihologie si psihoterapie la Università Pontificia Salesiana din Roma, fiind recunoscuta ca psihoterapeut CTA (Certified Transactional Analyst) de EATA (European Association of Transactional Analysis)

Abordarea pe care o am prin formare si practica e Analiza tranzactionala (daca vrei sa vezi despre ce este vorba poti citi aici).

Pentru o intalnire profesionala la cabinet poti folosi modulul de contact.

Pentru cine este departe de Roma, ofer posibilitatea de a efectua sedinte de consulenta psihologica on-line. In acest caz, poti face cerere completand acest modul: Cerere de consulenta psihologica online

Dupa ce faceti cerere, va contactez pentru a va forni datele de plata [o sedinta online costa 45 euro si dureaza 60 min]   – prin bonific bancar sau prin incarcare Poste Pay. Cand imi trimiteti confirmarea platii (prin mesaj whatsup sau email), stabilim o rezervare pentru sedinta.

Ca emigrant, atat prin experienta personala cat si prin formarea profesionala, sunt in mod particular atenta la factorii culturali, ceea ce ajuta la o abordare specifica a romanilor din diaspora.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s